Succesvol concert van Moein in Nederland – کنسرت موفق معین در هلند

MOEIN - Persian Singer 2015English Text Below – متن پارسی در زیر

PDN – De beroemde zanger van Perzische popmuziek Moein gaf een concert in Nederland op 5 september 2015. Het concert was georganiseerd door Tara Events in het Concertgebouw Amsterdam. Meer dan 1000 mensen waren bij het concert aanwezig.

Moeen Iranian music Amsterdam

Met meer dan twintig albums op zijn naam en zijn warme en hartstochtelijke stem, is Moein een van de meest geliefde Perzische (Iraanse) popzangers. Vanwege het timbre van zijn stem, zingt Moein veel nummers die diep geworteld zijn in de klassieke Perzische muziek. Zijn muziek is niet alleen populair in zijn vaderland maar ook in buurlanden zoals Afghanistan en Irak.

Moein begon te zingen in zijn geboortestad Isfahan. Kort na de revolutie in 1979 in Perzië (Iran), verhuisde hij naar de Verenigde Staten waar hij een carriere als professionele muzikant begon. Hij heeft met veel iconen van de Perzische pop gewerkt, waaronder de componist Farid Zoland, de tekstschrijver Leila Kasra en de zangeres Hayedeh. Moein heeft volledig uitverkochte concerten gehouden in de Royal Albert Hall in Londen en het Universal Amphitheatr in Los Angeles, maar ook op andere internationale locaties. Hij woont nu in Californië en het is hem niet toegestaan in Iran te werken.

VIDEO:
Hoogtepunten van het concert

* Volg “Persian Dutch Network” op Facebook
* DIGITALE NIEUWSBRIEF:
Mogen we u op de hoogte houden van PDN activiteiten?  Mail naar:  info@persiandutch.com


Successful Concert of Moein at Amsterdam’s Concert Hall

PDN – The Persian pop star Moein performed a successful concert at Amsterdam’s Concertgebouw. More 1000 people attended the event.

With over twenty albums to his name and warm and passionate voice, Moein is one of the best-loved Persian pop singers. Because of the timbre of his voice, Moein sings many songs that are deeply rooted in classical Persian music. His music is popular not only in his homeland but also in neighboring countries such as Afghanistan and Iraq.

Emad Shakhouri Moein Qanun Concertgebouw Persian

Moein began singing in his hometown of Isfahan. Shorty after the 1979 revolution in Persia (Iran), he moved to the United States where he pursued a career as a professional musician. He has worked with many of the iconic figures of Persian pop including the composer Farid Zoland, lyricist Leila Kasra and the singer Hayedeh. Moein has held sold-out concerts at the Royal Albert Hall in London and Universal Amphitheater in Los Angeles, as well as at other locations internationally.

* Join the Facebook Page of Persian Dutch Network (PDN)
* To receive PDN monthly  free online newsletter send an e-mail to:
    info@persiandutch.com

Moein

معین، خواننده محبوب ایرانی، پنجم سپتامبر ۲۰۱۵ کنسرت موفقی در هلند اجرا کرد. به گزارش “شبکه ایرانیان هلند” بیش از هزار نفر در این برنامه که در کنسرت‌خباوی آمستردام سازماندهی شده بود شرکت کردند.ا
معین در این برنامه، گزیده‌ای از ترانه‌های محبوب خود از دهه‌های گذشته و همچنین تعدادی از کارهای تازه خود را برای مردم خواند. این برای نخستین بار بود که در تالار بزرگ کنسرت‌خباو یک برنامه ایرانی برگزار می‌شد. این تالار به لحاظ صداهی (آکوستیک) جزو سه تالار برتر دنیا به شمار می‌آید.ا

بخشی‌هایی از کنسرت را در زیر ببینید:ا

به فیس بوک شبکه ایرانیان هلند بپیوندید
برای دریافت خبرنامه رایگان شبکه ایرانیان هلند به ما ایمیل برنید
info@persiandutch.com    

Iranian pop music – Persian pop music – Iran – Musiqi – Moeen – Moin

This entry was posted in Foto and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply