Stand-Up Comedian Max Amini naar Amsterdam :: 14 mei 2015 | برنامه کمدین ایرانی-آمریکایی مکس امینی در آمستردام : چهاردهم می ۲۰۱۵

Persian-American-Comedian-Max-Amini

De Perzisch-Amerikaanse komiek Max Amini komt met zijn nieuwste comedyshow naar Nederland. Na uitverkochte shows in o.a. thuisland Amerika, Duitsland, Australië en Canada betreedt de internationaal geroemde Amini tijdens zijn tweede wereldtour voor het eerst het Nederlandse podium. Op donderdag 14 mei 2015 staat hij in De Meervaart in Amsterdam. Het is een Engelstalige voorstelling

In 2002 maakte Amini zijn debuut in de LA Improv comedyclub. Vanaf het eerste moment pakte hij het publiek volledig in. Amini groeide daarna gestaag uit tot een internationaal erkende komiek. Ruim een decennium later kunnen we spreken van een ware Amini fanbase, met volgers van de V.S. tot de Emiraten. Met meer dan 10 miljoen views op YouTube timmert Amini hard aan zijn internationale carrière.

Improvisatiekunsten

Amini’s comedyshows zijn energiek en bevatten rake verhalen over familiebanden, cultuurverschillen en social topics. Met zijn vermogen om een groot deel ter plekke te improviseren maakt de komiek elke show uniek en hilarisch. “Max Amini’s toewijding tot zijn werk en briljante optredens maken hem tot een gevestigde comedian in het huidige comedycircuit”, aldus het gerenommeerde Laugh Factory. 

Multitalent
De stand-up comedian laat daarbij zien dat hij niet alleen als komiek op het podium, maar ook als acteur op het witte doek zijn plek heeft gevonden. Amini schitterde namelijk in meer dan 50 films en series, waarbij hij nog wel het meest bekend is van zijn rollen in NBC’s Heroes en de film How Beer Pong Saved My Life. 

Meer Informatie en ticket verkoop op www.meervaar.nl.
Georganiseerd door Green House Talent.

* Volg “Persian Dutch Network” op Facebook
* DIGITALE NIEUWSBRIEF: Mogen we u op de hoogte houden van PDN activiteiten?  Mail naar:  info@persiandutch.com

This entry was posted in Events and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply