Fotogalerij : Concert van Ehsan Khajeh-Amiri in Nederland | عکس‌هایی از کنسرت احسان خواجه امیری در هلند

Ehsan Khareh-Amiri Netherlands 2015PDN – De beroemde zangere van Perzische popmuziek Ehsan Khajeh-Amiri gaf een concert in Nederland op 16 mei 2015.
Het concert was georganiseerd in De Doelen in Rotterdam. Meer dan 700 mensen waren bij het concert aanwezig.??????????????????Ehsan Khajeh-Amiri is een succesvol zanger uit de jongste generatie van Perzische (Iraanse) popmusici. Hij begon zijn professionele carrière in 2005 en heeft vanaf dat moment maar liefst zeven albums uitgebracht.
De zanger is geboren en getogen in Teheran en is de zoon van Iradj, een van de bekendste zangers van Perzië vóór de Islamitische Revolutie in 1979.??????????????????De Doelen Rotterdam 2015* Volg “Persian Dutch Network” op Facebook
* DIGITALE NIEUWSBRIEF:
Mogen we u op de hoogte houden van PDN activiteiten?  Mail naar:  info@persiandutch.com

VIDEO:

This entry was posted in Foto and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply