Perzisch Trio in Utrecht

RASA is een podium en festival- en tourorganisator voor muziek en dans uit de gehele wereld.

RASA is een podium en festival- en tourorganisator voor muziek en dans uit de gehele wereld.

Donderdag, 26 juni 2014 | 20:30
RASA, Utrecht

متن پارسی در زیر

Perzische klassieke muziek combineert improvisatie met compositorische elementen. De basis is echter de stem. De vocalist bepaalt in welke stemming er gespeeld wordt en maakt vaak ook de keuzes over de te zingen gedichten.

Salar Aghili is een van de grote zangers van de huidige generatie. Na de legendarische Mohammad Reza Shahjarian worden hij en Homayoun Shahjarian het meest gewaardeerd. Zijn bereik, ornamentatie en emotionele diepgang beroeren iedere luisteraar. Hij wordt bijgestaan door nog twee grootheden: Hamid Motebassem, een meester op de tar en setar (langhalsluiten) en oprichter van het Dastan Ensemble; en Behnam Samani op daf en tombak (percussie), eveneens gelauwerd artiest als lid van het Dastan Ensemble en oprichter van percussie-ensemble Zarbang. De ideale combinatie voor een grootse avond.

Bron: RASA | Bestel uw kaarten hier
Volg Persian Dutch Network op FACEBOOK

* DIGITALE NIEUWSBRIEF:
Mogen we u op de hooste houden van PDN activiteiten? Mail naar:  info@persiandutch.com

پنجشنبه،  بیست و ششم ژوئن ۲۰۱۴ تریو سالار عقیلی در اوترخت کنسرت خواهد داشت. این برنامه در مرکز فرهنگی “راسا” برگزار خواهد شد. اعضای این گروه عبارتند از حمید متبسم، نوازنده تار و سه تار، سالار عقیلی، خواننده موسیقی ایرانی و بهنام سامانی، نوازنده تمبک و دف. برای تهیه بلیت به این صفحه بروید

به فیس بوک شبکه ایرانیان هلند بپیوندید
برای دریافت خبرنامه ماهانه شبکه ایرانیان هلند به این نشانی ایمیل بزنید
info@persiandutch.com

This entry was posted in Events and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply