“Verwantschap tussen de Perzische en Nederlandse cultuur”

.
PDN – In samenwerking met Framer Framed, Castrum Peregrini en Onfile (associatie van gevluchte journalisten en schrijvers in Nederland) is deze bijeenkomst over de “Verwantschap tussen de Perzische en Nederlandse cultuur” georganiseerd.

Castrum Peregrini, Amsterdam, 22 oktober 2013. Foto: PDN

Schrijver Bahman Bahmani leest een verhaal uit zijn bundel “Vluchten als keuze”. Socioloog en auteur Shervin Nekuee geeft een politiek-maatschappelijke analyse van de verhoudingen. Cultuurwetenschapper Asghar Seyed Gohrab belicht de (historische) verwantschap tussen beide culturele ontwikkelingen.

– Castrum Peregrini, Amsterdam, 22 oktober 2013. Video door “Persian Dutch Network”. Met dank aan Martin van der Randen.

– Volg “Persian Dutch Network” op Facebook

 

This entry was posted in Nieuws en Artikelen, Videos and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply