Iraanse overheid waarschuwt activistische oppositie in diaspora

.
English Version Below 
.

Persian Dutch Network – De Procureur Generaal van Iran, Mohsen Ejei, heeft vandaag aangekondigd dat Iraniërs, die in het buitenland leven en die activiteiten tegen de huidige regering hebben ondernomen, naar hun thuisland mogen terugkeren maar dat hun misdaden worden onderzocht en dat ze zullen worden bestraft als ze schuldig worden bevonden.

De staattelevisie van Iran zond Eiji's speech herhaaldelijk uit.

De video van de speech van Ejei is snel en wijd verspreid via Perzischtalige websites en social media, waar er met verontwaardiging kritisch is gereageerd door de Perzische (Iraanse) gemeenschappen in Europa en de Verenigde Staten.De staattelevisie van Iran zond Eiji’s speech herhaaldelijk uit.
.
Eiji was Iran’s Minister van Inlichtingen van 2005 tot juli 2009.
.
Volg PERSIAN  DUTCH  NETWRK op Facebook
.
IRANIAN  GOVERNMENT  WARNS  OPPOSITION  ACTIVISTS  ABROAD
.

PDN – Tuesday, July 22: Iran’s Attorney General Mohsen Ejei announced that Iranians who live abroad and have been opposed the Iranian government may return to Iran, but should be aware that they may face charges for their actions.
The video of Mr Ejei’s speech has been widely spread on Persian-language websites and social forums and has created a wave of anger and criticism in the exile community in Europe and North America. (Video) Iran’s state TV has aired Mr Ejei’s speech repeatedly.

Mr. Ejei served as Iran’s minister of intelligence from 2005 to July 2009.
.
Join PERSIAN  DUTCH  NETWORK on Facebook
.
This entry was posted in Nieuws en Artikelen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply