Moordenaar neemt deel aan presidentsverkiezingen Iran!

.

door Keyvan Paydar
.

Ali-Akbar Hashemi Rafsanjani

Enkele uren geleden werd bekend dat Ali-Akbar Hashemi Rafsanjani zich heeft ingeschreven voor de komende presidentsverkiezingen bij het Ministerie van Binnenlandsezaken in Tehran.

Degenen die Ahmadinejad zat zijn (de huidige president van Iran) denken dat Rafsanjani de situatie binnen Iran kan verbeteren voor het volk.

HALLO! Zijn jullie niet bekend met Rafsanjani’s verleden en track record?

Tijdens de Mykonos rechtszaken in 1997 in Duitsland werd verklaard dat Hashemi Rafsanjani (de toenmalige president van Iran) – naast Ayatollah Ali Khameni (opperste leider), Ali-Akbar Velayati (de toenmalige minister van Buitenlandsezaken) en Ali Fallahian (minister van Inlichtingen en Veiligheid) een prominente rol hebben gespeeld in de aanslagen op de Perzische oppositie-activisten in Europa. Nu heeft hij zich geregistreerd voor de presidentsverkiezingen in Iran!

Bekijk de documentaire “HOLY CRIME” door Perzisch-Nederlandse regisseur Reza Allamehzadeh over de aanslagen op de activisten en medestanders van de Perzische oppositie in Europa georganiseerd door islamitische regime in Teheran.

.
VOLGENS  PERSIAN  DUTCH  NETWORK  OP  FACEBOOK!

 

Leidsch Dagblad, 16/05/1997; p. 7/26

This entry was posted in Nieuws en Artikelen and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply