Hoofdredacteur Radio Zamaneh neemt Ontslag

.

Farid Haerinejad (1965) heeft ontslag genomen in zijn positie als hoofdredacteur van het in Amsterdam gevestigde Radio Zamaneh om meer tijd aan zijn oorspronkelijke beroep als documentaire en filmmaker te besteden.

Radio Zamaneh is een Perzischtalige radiozender en multimedia-organisatie, gevestigd in Amsterdam

Volgens een persbericht van Radio Zamaneh van 7 februari 2012, speelde Haerinejad, sinds zijn in dienst treden als hoofdredacteur in Juni 2009, een belangrijke rol in het hervormen van Radio Zamaneh’s redactionele verrichtingen, het versterken van RZ’s online aanwezigheid en het aansturen van nieuwe, innovatieve programmering.

Het Perzischtalige radiostation zal in de toekomst de samenwerking met Haerinejad als onafhankelijke film en documentairemaker voortzetten.

Radio Zamaneh produceert onafhankelijke media, debat en e-learning mogelijkheden voor Iran en andere Perzisch-sprekende doelgroepen. RZ zendt een dagelijks radioprogramma uit, heeft een online nieuws en informatieplatform (radiozamaneh.com en radiozamaneh.com/english) en e-learning diensten.

.

Volg “PERSIAN   DUTCH   NETWORK” op Facebook!

.

 

This entry was posted in Nieuws en Artikelen and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply